Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu, "depăşit sistematic" şi vinovat pentru incidentele de la finalul derby-ului cu AS Roma (VIDEO)

Ştefan Radu, "depăşit sistematic" şi vinovat pentru incidentele de la finalul derby-ului cu AS Roma (VIDEO)

Ştefan Radu, "depăşit sistematic" şi vinovat pentru incidentele de la finalul derby-ului cu AS Roma (VIDEO)
19 Apr 2010   •   17:32

Internaţionalul român Ştefan Radu, care a fost integralist în derby-ul peridut de Lazio Roma cu 1-2 în faţa rivalei AS roma, a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia din jocul de duminică, dar şi pentru incidentele de la finalul partidei, când a avut un conflict cu Mexes.

"Radu a fost în mod sistematic depăşit de Vucinici şi Menez. Ordonat în prima repriză, apoi a cedat tensiunii jocului în repriza secundă. Din lovitura liberă făcută de Radu, AS Roma a izbutit golul prin care a trecut în avantaj. La sfârşitul jocului a reacţionat vehement la lipsa de respect a jucătorilor romani", a scris site-ul tuttomercatoweb.com, care i-a dat nota 5,5 românului.

Site-ul goal.com a scris că Ştefan Radu a stat la baza incidentelor de la finalul derby-ului, după ce l-a lovit cu piciorul pe Simone Perrotta, care se pregătea să meargă pentru a se bucura cu cei de pe banca de rezervă. "De acolo a pornit o dispută corp la corp în care a fost implicată aproape toată lumea, dar, din fericire, au existat mai mulţi jucători care încercau să oprească această încăierare decât să căute o confruntare şi aşa că, după câteva momente de tensiune, totul s-a rezolvat fără alte probleme", a notat Goal.com.



Tehnicianul echipei Lazio Roma, Edoardo Reja, a criticat reacţia jucătorilor săi, dar şi pe cea a lui Francesco Totti, care a făcut semne cu degetul mare în jos, cerând ca liderul lui AS Roma să fie suspendat zece etape. "Îmi pare rău de cele petrecute la finalul jocului, dar Totti este un jucător important şi trebuie să evite anumite gesturi. Merită zece etape de suspendare. Se spune că noi trebuie să fim exemple, dar spuneţi dacă o astfel de atitudine cum a fost cea a lui Totti este educativă", a spus Reja, după ce Totti a indicat riscul de retrogradare pentru Lazio.

Conflictul a continuat cu incidente între suporteri, trei persoane fiind rănite. Patru fani ai formaţiei AS Roma au fost arestaţi în urma confruntărilor cu fanii echipei Lazio.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stefan Radu Lazio Roma
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close