Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ştefan Radu: "Nu mai calc în cluburi de când sunt la Lazio şi se vede"

Ştefan Radu: "Nu mai calc în cluburi de când sunt la Lazio şi se vede"

Ştefan Radu: "Nu mai calc în cluburi de când sunt la Lazio şi se vede"
Sursa foto: stefan radu
12 Ian 2010   •   13:11

Fostul fundaş al lui Dinamo, Ştefan Radu, trăieşte clipe de vis la Roma, unde este ridicat în slăvi pentru evoluţiile sale de la Lazio. Jucătorul a ieşit de ceva timp din atenţia selecţionerilor echipei naţionale, dar şi-a găsit liniştea şi evoluţiile sale sunt dintre cele mai bune. Radu ştie de ce presa a început să spună despre flancul lui că "pe acolo nu se trece": pentru că este disciplinat şi are o viaţă extrasportivă ordonată.
"Sunt foarte bucuros, că am ales Lazio,cred că e cea mai bună alegere din viaţă. Păcat de faptul că, deşi avem o echipă foarte bună, eu zic chiar de nivelul grupelor Champions League, avem mult ghinion. De aceea nu suntem sus în clasament.", a precizat Radu pentru gsp.
Ex-dinamovistul nu a fost cel mai comunicativ cu presa din Italia de la începutul lui 2008, când a semnat cu Lazio, dar consideră că acest lucru l-a ajutat să capete respectul jurnaliştilor din "Cizmă". Acum, aceştia îi caracterizează drept "O surpriză plăcută, care începe să devină confirmare".
"De când am venit la Roma, n-am vorbit cu nici un jurnalist de aici. Deloc. Nici un interviu. Doar ceea ce au văzut pe teren, la meciuri, multe antrenamente fiind închise la Lazio. Dacă sunt lăudat, înseamnă că joc bine fotbal." a continuat Radu.
Cu toate că nu mai este convocat la echipa naţională din vara lui 2008, Radu nu este nerăbdător să se întoarcă la lot, ci este mai interesat ca echipa sa de club să o ia pe un trend ascendent şi să-şi îmbunătăţească rezultatele.
"Nu mă gândesc la echipa naţională! Adică, vreau să se înţeleagă că Lazio este într-o situaţie delicată în clasament şi vreau s-o ajut să urce. Nu reproşez nimănui nimic. Eu îmi fac treaba la Lazio. În rest, se cunoaşte numărul fax-ului de la club. Sănătoşi să fim!", a precizat jucătorul.
Radu ştie motivele performanţelor sale din Italia. S-a cuminţit după ce a plecat din "Groapă", loc în care îşi fac de cap, încă, jucători precum Adrian Cristea sau Ousmane N'Doye.
"După ce-am plecat din România, acum doi ani, am închis capitolele: 'baruri', 'cluburi', 'cafenele'. Viaţa de noapte nu există pentru mine şi-mi place de mine aşa, mă prinde bine! Dacă mă prinde ora 22:30 prin Roma, o dată la o lună, înseamnă că e ceva deosebit. De multe ori râd cu prietenii şi îmi spun că am devenit deja pensionar", a râs fundaşul stânga.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close