Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steliştii din Republica Moldova, lăsaţi de club să susţină echipa la Tiraspol

Steliştii din Republica Moldova, lăsaţi de club să susţină echipa la Tiraspol

Steliştii din Republica Moldova, lăsaţi de club să susţină echipa la Tiraspol
Sursa foto: valeriu argaseala
01 Dec 2009   •   20:44

Conducerea Stelei îi agreează pe suporterii echipei care locuiesc în Republica Moldova. După ce a comunicat UEFA că nu agreează prezenţa în tribunele de la Tiraspol, la meciul de miercuri cu Sheriff, a suporterilor Stelei, clubul "roş-albastru" a anunţat că suporterii moldoveni vor fi o excepţie de la această regulă. Decizia pare inspirată, deoarece peste Prut, Steaua a fost primită cu entuziasm, fără ca Becali şi Argăseală să fie contestaţi, precum la Bucureşti.
"Nu a fost niciodată o problemă. Situaţia a fost în felul următor: noi am spus că nu cumpărăm bilete şi nu ne asumăm responsabilitatea pentru suporterii români, aşa prevede regulamentul că trebuie să scriem. Suporterii moldoveni ne-au transmis un mail prin care ne-au scris că vor să meargă la meci ca fani ai Stelei, am vorbit cu cei de la UEFA şi a spus că lucrurile sunt rezolvate şi nu vor avea niciun fel de probleme. Deci, vor intra pe stadion. Ei nu aveau niciun fel de probleme că vor intra pe stadion, ne-au asigurat cei de la UEFA", a declarat marţi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, pentru Mediafax.
Oficialul stelist a dat dovadă de o atitudine războinică în Moldova şi a declarat că nici nu se pune problema ca echipa din Ghencea să îşi dorească altceva decât victoria în meciul de la Tiraspol. Steaua joacă toate meciurile la victorie, declară oficialul din Ghencea.
"În toate meciurile pe care le avem de disputat, indiferent de competiţie, mergem la victorie. Trebuie să luăm în calcul că şi Sheriff îşi va dori victoria şi astfel va ieşi un meci disputat. Sperăm ca cei de la Fenerbahce să se ajute pe ei, pentru că au nevoie să câştige, iar noi avem nevoie să batem pentru binele nostru. În cazul în care Steaua nu va câştiga meciul, Stoichiţă nu va avea niciun motiv de îngrijorare. Noi avem, în acest moment, şanse destul de mici de calificare", a declarat fostul arbitru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valeriu Argaseala steaua europa league
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close