Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sub titlul "Blestemul ţiganilor", argentinienii acuză românii că încearcă să le ia banii

Sub titlul "Blestemul ţiganilor", argentinienii acuză românii că încearcă să le ia banii

Sub titlul "Blestemul ţiganilor", argentinienii acuză românii că încearcă să le ia banii
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
27 Iul 2011   •   09:35

Tot argentinienii sunt cei supăraţi după ce naţionala lor a anunţat că nu se va mai prezenta la meciul de inaugurare a noului stadion Lia Manoliu.

Un cotidian argentinian, Ole, acuză, sub titlul "Blestemul ţiganilor", că românii încearcă să le ia banii, reproşând şi faptul că echipa noastră a eliminat Argentina de la Campionatul Mondial din 1994.

Federaţia Română de Fotbal a solicitat despăgubiri de două milioane de euro, după ce forul similar al Argentinei a anulat amicalul care trebuia să se joace pe 10 august.

 


Federaţia de Fotbal a Argentinei a decis anularea meciului amical România - Argentina. Selecţionerul Argentinei, Sergio Batista a fost demis luni noapte.

Meciul ar fi trebuit să se joace pe 10 august pe Arena Naţională din Bucureşti. Federaţia Română de fotbal a pus deja in vanzare bilete pentru meciul din august. Peste 30.000 din 50.000 de bilete au fost deja vândute.

 

×
Subiecte în articol: Argentina fotbal meci amical anulat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close