Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta

Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta

Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta
de M.T.    |    04 Oct 2011   •   12:58

O parte a fanilor lui Atletico Madrid a ironizat moartea lui Antonio Puerta, în timpul meciului din weekend-ul trecut dintre echipa din capitala Spaniei şi Sevilla, desfăşurat pe stadionul Vicente Calderon şi încheiat la egalitate, scor 0-0.

Nucleul dur al galeriei lui Atletico a scandat „Puerta ameţeşte”, cu trimitere la momentul din luna august a anului 2007, atunci când jucătorul Sevillei s-a prăbuşit pe teren şi a murit, ulterior, la spital.

Clubul madrilen a reacţionat după neplăcutul incident şi, prin intermediul unui comunicat oficial, şi-a cerut scuze faţă de familia fotbalistului decedat şi de fosta echipă a acestuia.

Atletico Madrid regretă profund scandările la adresa lui Antonio Puerta. Clubul nostru îşi exprimă profunda repulsie faţă de acele scandări şi cere scuze familiei fotbalistului decedat, Sevillei şi fotbalului, în general. Noi susţinem respectul în fotbal şi sperăm că astfel de incidente nu se vor mai repeta pe stadionul nostru sau pe oricare alt stadion”, se arată pe site-ul oficial al lui Atletico.

Întâmplarea nefericită de pe arena din Madrid au venit să completeze un weekend negru din punct de vedere al trivialităţilor, cluburile londoneze Arsenal şi Tottenham lăsând la o parte rivalitatea istorică dintre ele pentru a condamna împreună scandările agresive ale fanilor în timpul întâlnirii directe de duminică.

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid sevilla Spania La Liga ultrasi
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close