Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Telenovela "Pandev" ia sfâşit. Macedoneanul a semnat cu Inter până în 2014

Telenovela "Pandev" ia sfâşit. Macedoneanul a semnat cu Inter până în 2014

Telenovela "Pandev" ia sfâşit. Macedoneanul a semnat cu Inter până în 2014
Sursa foto: goran pandev
04 Ian 2010   •   16:25

Atacantul macedonean de 27 de ani Goran Pandev a semnat, luni, un contract pe patru ani şi jumătate cu campioana Italiei, Inter Milano. Pandev şi-a reziliat contractul cu fosta sa echipă, Lazio, la finalul sezonului de toamnă, şi se întoarce astfel la echipa la care s-a format în fotbalul mare, cu toate că a fost dorit şi de AC Milan sau Juventus.
"FC Internazionale comunică faptul că a finalizat, luni dimineaţă, acordul cu Goran Pandev. Jucătorul a semnat o înţelegere până la 30 iunie 2014, iar contractul a fost depus la Liga Profesionistă Italiană", a comunicat gruparea milaneză pe site-ul oficial.
Pandev a şi decis, deja, ce număr va purta pe tricou, 27. Prezentarea oficială a jucătorului din Macedonia va avea loc pe 6 ianuarie, după un meci de campionat dintre "nerazzurri" şi Chievo Verona. Astfel, Pandev îşi face revenirea la Inter Milano după şase ani petrecuţi pe Stadio Olimpico din Roma, la Lazio. Pandev a fost legitimat la Inter între anii 2001 şi 2004, dar nu a evoluat în nici un meci oficial pentru echipa de pe "Giuseppe Meazza", fiind împrumutat pe la alte formaţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close