Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Terry, învoit de Chelsea ca să se împace cu soţia

Terry, învoit de Chelsea ca să se împace cu soţia

Terry, învoit de Chelsea ca să se împace cu soţia
Sursa foto: john terry
11 Feb 2010   •   13:06

Chelsea face totul ca să se asigure că liderul din teren al echipei, John Terry, se concentrează cât mai bine la meciuri. Astfel, clubul de pe Stamford Bridge l-a învoit pe căpitanul de 29 de ani de la partida de Cupa Angliei cu Cardiff, de sâmbătă. Motivul este acela că Terry are nevoie de timp pentru a-şi convinge soţia să îl ierte dupa că a înşelat-o cu prietena lui Wayne Bridge, Vanessa Perroncel.
"Nu va juca în acest week-end. Carlo (n.r. Ancelotti) i-a dat nişte timp liber. O sa se întoarcă la timp pentru a fi în echipă la partida de Premier League cu Wolverhampton de pe 20 februarie", a declarat Ray Wilkins, antrenor secund al lui Chelsea, potrivit Eurosport.
John Terry a şi plecat, de altfel, din Anglia, el decolând marţi de pe aeroportul londonez Heathrow spre Dubai, unde se află soţia sa, Toni Poole. Acolo, căpitanul lui Chelsea va încerca imposibilul, să o convingă de faptul că aventura cu modelul de lenjerie intimă Vanessa Perroncel nu a însemnat mare lucru.
"John nu este infailibil, dacă l-am fi folosit când gândurile lui erau în altă parte ar fi pierdut dueluri cu fundaşii adverşi, mai ales duelurile aeriene. El a jucat extraordinar pentru noi şi sezonul acesta", a declarat Wilkins pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close