Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham a urcat pe locul 3 în Premier League, după 2-0 cu Aston Villa

Tottenham a urcat pe locul 3 în Premier League, după 2-0 cu Aston Villa

Tottenham a urcat pe locul 3 în Premier League, după 2-0 cu Aston Villa
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Noi 2011   •   11:40

Tottenham Hotspur a urcat pe locul 3 în Premier League, după ce a reuşit să învingă pe teren propriu pe Aston Villa în ultimul meci al etapei din Anglia, scor 2-0.

Managerul londonezilor, Harry Redknapp, a revenit pe banca echipei sale după ce a suferit o minoră intervenţie chirugicală pe cord.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în prima repriză de atacantul togolez Emmanuel Adebayor, jucătorul împrumutat de la Manchester City finalizând de fiecare dată pasele oferite de galezul Gareth Bale.

Neînvinsă în ultimele nouă meciuri, dintre care a câştigat 8, Tottenham a ajuns pe podiumul clasamentului din Anglia, deşi are un joc mai puţin disputat, iar Redknapp îndrăzneşte chiar să vorbească despre titlu.

Acest obiectiv este posibil. Dacă vom continua să câştigăm meciuri şi să avem încredere în noi, este ceva ce putem reuşi. Trebuie să ne păstrăm forma din ultima vreme şi ne vom putea bate pentru primul loc, deşi cu siguranţă va fi foarte greu”, a declarat managerul echipei de pe White Hart Lane.


×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close