Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Transfer de marcă în Grecia. Djibril Cisse a semnat cu Panathinaikos

Transfer de marcă în Grecia. Djibril Cisse a semnat cu Panathinaikos

Transfer de marcă în Grecia. Djibril Cisse a semnat cu Panathinaikos
26 Iun 2009   •   23:21

Internaţionalul francez Djibril Cisse s-a transferat de la Marseille la gruparea greacă Panathinaikos. Atacantul de 27 de ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Sunderland, în Premier League, a fost primit pe aeroportul din Atena de 2.500 de fani greci, care au transformat sosirea jucătorului într-un mare eveniment.

După discuţiile cu preşedintele clubului, Nikos Pateras, francezul a efectuat vizita medicală şi apoi a semnat un contract pe patru ani cu ?verzii?. Panathinaikos a anunţat vestea printr-un scurt comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. ?Panathinaikos anunţă că a ajuns la o înţelegere cu Djibril Cisse pentru un contract de patru ani?.

Deşi detaliile oficiale ale contractului nu au fost dezvăluite, Marseille se pare că va primi în jur de 8 milioane de euro pentru Cisse, care va câştiga 2,5 milioane de euro pe an, devenind astfel cel mai bine plătit jucător din istoria clubului elen.

Fostul atacant de la Liverpool, de origine ivoriană, şi-a făcut un nume la Auxerre, înainte să fie transferat pe Anfield, în 2004. După trei ani petrecuţi în Premier League, Cisse s-a alăturat echipei Marseille, care l-a împrumutat sezonul trecut la Sunderland, unde a înscris 10 goluri în 35 de partide.

Panathinaikos mai vrea să îi transfere pe mijlocaşul grec Kostas Katsouranis de la Benfica, Sebastian Leto de la Liverpool şi fundaşul suedez Mattias Bjarsmyr de la Gothenburg.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close