Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Tunarul" Nasri şi-a fracturat piciorul şi lipseşte din Franţa - România din septembrie

"Tunarul" Nasri şi-a fracturat piciorul şi lipseşte din Franţa - România din septembrie

"Tunarul" Nasri şi-a fracturat piciorul şi lipseşte din Franţa - România din septembrie
Sursa foto: samir nasri
21 Iul 2009   •   20:57

Veste proastă pentru antrenorii francezi Raymond Domenech şi Arsene Wenger. Cei doi, care se bazează pe tânărul mijlocaş Samir Nasri la echipa Franţei şi, respectiv, la Arsenal Londra, vor trebui să se descurce în următoarele trei luni fără acesta. Nasri a suferit marţi o fractură de peroneu la un antrenament al echipei sale de club.
România va juca un meci a cărui importanţă poate fi, acum pusă în discuţie, cu o echipă periculoasă, pe 5 septembrie, pe Stade de France din Paris. Naţionala lui Răzvan Lucescu nu mai are decât şanse teoretice de a se califica la CM din Africa de Sud, dar lipsa lui Nasri de la acest meci va fi, cu certitudine, un avantaj pentru "tricolori". Jucătorul de 22 de ani a strâns deja 15 partide în tricoul naţionalei "Cocoşului Galic". Este de aşteptat ca jucătorul venit la Arsenal de la Olympique Marseille sezonul trecut să lipsească în partidele pe care Franţa le va juca cu Insulele Feroe, România şi Serbia, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close