Ucis pe stadion. Un suporter al lui Blackburn, lovit mortal la partida cu Stoke City

07 Feb 2010   •   22:22
Ucis pe stadion. Un suporter al lui Blackburn, lovit mortal la partida cu Stoke City blackburn rovers
Un suporter al echipei engleze Blackburn Rovers a fost omorât la partida pe care echipa sa a disputat-o în deplasare cu Stoke City. Bărbatul de 30 de ani a fost lovit puternic în cap pe când se afla în tribune şi a fost declarat mort după câteva ore la spital. Poliţia britanică a arestat deja un suspect, un bărbat de 25 de ani.
"Decesul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost pronunţat în această dimineaţă (n.r. - duminică), la ora 01.55. O anchetă este în curs pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc incidentul, iar un bărbat de 25 de ani se află în arest, pentru a ajuta poliţia la investigaţii", a declarat un purtãtor de cuvânt al poliţiei, potrivit Mediafax.
Suporterul care, ulterior, a decedat a fost găsit inconştient după încheierea primei reprize a partidei de sâmbătă. Bărbatul se afla într-un sector de tribună cu alţi 1300 de fani ai lui Blackburn şi, din câte se pare, a suferit o lovitură puternică la cap.
Producerea evenimentului este o mare surpriză pentru englezi, ştiut fiind faptul că în Anglia s-au luat numeroase măsuri pentru combaterea actelor de huliganism în ultimii 20 de ani.
Antena3.ro

Parteneri
x close