Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ucis pe stadion. Un suporter al lui Blackburn, lovit mortal la partida cu Stoke City

Ucis pe stadion. Un suporter al lui Blackburn, lovit mortal la partida cu Stoke City

Ucis pe stadion. Un suporter al lui Blackburn, lovit mortal la partida cu Stoke City
Sursa foto: blackburn rovers
07 Feb 2010   •   22:22

Un suporter al echipei engleze Blackburn Rovers a fost omorât la partida pe care echipa sa a disputat-o în deplasare cu Stoke City. Bărbatul de 30 de ani a fost lovit puternic în cap pe când se afla în tribune şi a fost declarat mort după câteva ore la spital. Poliţia britanică a arestat deja un suspect, un bărbat de 25 de ani.
"Decesul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost pronunţat în această dimineaţă (n.r. - duminică), la ora 01.55. O anchetă este în curs pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc incidentul, iar un bărbat de 25 de ani se află în arest, pentru a ajuta poliţia la investigaţii", a declarat un purtãtor de cuvânt al poliţiei, potrivit Mediafax.
Suporterul care, ulterior, a decedat a fost găsit inconştient după încheierea primei reprize a partidei de sâmbătă. Bărbatul se afla într-un sector de tribună cu alţi 1300 de fani ai lui Blackburn şi, din câte se pare, a suferit o lovitură puternică la cap.
Producerea evenimentului este o mare surpriză pentru englezi, ştiut fiind faptul că în Anglia s-au luat numeroase măsuri pentru combaterea actelor de huliganism în ultimii 20 de ani.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close