Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA a suspendat un arbitru bosniac pe viaţă. Alţi doi "fluieraşi" au primit pedepse pe termen limitat

UEFA a suspendat un arbitru bosniac pe viaţă. Alţi doi "fluieraşi" au primit pedepse pe termen limitat

UEFA a suspendat un arbitru bosniac pe viaţă. Alţi doi "fluieraşi" au primit pedepse pe termen limitat
24 Feb 2010   •   18:39

UEFA a suspendat un arbitru din Bosnia pe viaţă, miercuri, din cauza implicării acestuia într-un cerc de corupţie ce se ocupa cu trucarea meciurilor în Europa. UEFA a anunţat că Novo Panic a fost suspendat "din toate activităţile fotbalistice", după investigaţiile purtate în baza unor dovezi descoperite de poliţia germană.

Forul european l-a suspendat de asemenea pe asistentul croat TomislaV Setka până în iulie 2011, în timp ce arbitrul ucrainean Oleh Orekhov a primit o pedeapsă provizorie de 30 de zile, urmând ca pe 18 martie cazul său să fie examinat, informează CNN.com.

UEFA a mai anunţat totuşi că arbitrul bulgar Anton Genov nu va primi nicio sancţiune, fiind achitat de acuzaţiile în cazul pariurilor ilegale de la un amical dintre Macedonia şi Canada, disputat pe 14 noiembrie.

UEFA a menţionat că toate măsurile disciplinare pot fi supuse apelurilor şi că sunt independente de cercetările judiciare efectuate de poliţia din Germania, care este specializată în fraude şi crimă organizată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: UEFA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close