Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA: Italia câştigă la masa verde cu Serbia. Sârbii vor juca două meciuri cu porţile închise

UEFA: Italia câştigă la masa verde cu Serbia. Sârbii vor juca două meciuri cu porţile închise

UEFA: Italia câştigă la masa verde cu Serbia. Sârbii vor juca două meciuri cu porţile închise
Sursa foto: Foto: wallpaper7.org
29 Oct 2010   •   18:05

Comisia de Disciplină  din cadrul UEFA a declarat, vineri, că a acordat Italiei victoria cu scorul de 3-0 pentru meciul cu Serbia, din 12 octombrie.Meciul fusese suspendat din cauza incidentelor create de fanii sârbi, informează Mediafax.
   
În urma acestui incident, Serbia a primit o amendă de 120.000 de euro şi o sancţiune care constă în disputarea a două meciuri cu porţile închise, din care unul cu suspendare, informează Federaţia Italiană de Fotbal.

În acelaşi timp, Italia a fost amendată cu 100.000 de euro şi cu disputarea unui meci fără spectatori, sancţiunea fiind una cu suspendare. De asemenea, federaţia sârbă nu va mai putea să vândă bilete fanilor pentru meciurile din străinătate.
   
Meciul Italia - Serbia, din preliminariile Euro-2012, din 12 octombrie, a început cu o întârziere de aproximativ 40 de minute din cauza incidentelor provocate de susţinătorii Serbiei.

Forţele de ordine au arestat 17 suporteri sârbi, printre care şi pe liderul acestora, iar bilanţul final al incidentelor este de 16 răniţi, printre care doi carabinieri italieni.

Returul va avea loc la 7 octombrie 2011, în Serbia, şi se va disputa cu spectatori.

Imagini de la meciul Italia-Serbia, intrerupt din cauza fanilor sarbi


×
Subiecte în articol: meci fotbal Serbia
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close