Un fan de 14 ani al echipei Newell's Old Boys, împuşcat de trei ori în cap. Alţi doi suporteri, răniţi

05 Feb 2010   •   16:00
Un fan de 14 ani al echipei Newell's Old Boys, împuşcat de trei ori în cap. Alţi doi suporteri, răniţi

Trei suporteri ai echipei sud-americane Newell's Old Boys au fost spitalizaţi, un tânăr de 14 ani aflându-se chiar în stare gravă, după un nou incident armat care loveşte lumea fotbalului.

După ce turneul final al Cupei Africii pe Naţiuni a fost umbrit de atacul terorist din Cabinda asupra naţionalei Togo, AFP informează că un autocar cu fani a fost atacat miercuri, iar câţiva suporteri au fost răniţi de gloanţe. Atacul a avut loc în apropierea localităţii Las Flores, la 250 kilometri nord faţă de capitala Buenos Aires, când autocarul, care se îndrepta spre Rosario, a oprit deoarece avea pană.

"Unul a fost lovit în abdomen, altul a fost împuşcat în gât, iar al treilea, un minor de 14 ani, a încasat trei gloanţe în cap şi se află în cea mai gravă stare", a explicat poliţia într-un comunicat de presă.

Deşi autorii nu au fost identificaţi, presa locală susţine că ar putea fi vorba de o dispută între fani rivali de la aceeaşi echipă. Autocarul revenea de la Buenos Aires, unde echipa din Rosario a pierdut, scor 1-2, cu Huracan, în etapa secundă din Clausura.

Antena3.ro

x close