Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fan de 14 ani al echipei Newell's Old Boys, împuşcat de trei ori în cap. Alţi doi suporteri, răniţi

Un fan de 14 ani al echipei Newell's Old Boys, împuşcat de trei ori în cap. Alţi doi suporteri, răniţi

Un fan de 14 ani al echipei Newell's Old Boys, împuşcat de trei ori în cap. Alţi doi suporteri, răniţi
05 Feb 2010   •   16:00

Trei suporteri ai echipei sud-americane Newell's Old Boys au fost spitalizaţi, un tânăr de 14 ani aflându-se chiar în stare gravă, după un nou incident armat care loveşte lumea fotbalului.

După ce turneul final al Cupei Africii pe Naţiuni a fost umbrit de atacul terorist din Cabinda asupra naţionalei Togo, AFP informează că un autocar cu fani a fost atacat miercuri, iar câţiva suporteri au fost răniţi de gloanţe. Atacul a avut loc în apropierea localităţii Las Flores, la 250 kilometri nord faţă de capitala Buenos Aires, când autocarul, care se îndrepta spre Rosario, a oprit deoarece avea pană.

"Unul a fost lovit în abdomen, altul a fost împuşcat în gât, iar al treilea, un minor de 14 ani, a încasat trei gloanţe în cap şi se află în cea mai gravă stare", a explicat poliţia într-un comunicat de presă.

Deşi autorii nu au fost identificaţi, presa locală susţine că ar putea fi vorba de o dispută între fani rivali de la aceeaşi echipă. Autocarul revenea de la Buenos Aires, unde echipa din Rosario a pierdut, scor 1-2, cu Huracan, în etapa secundă din Clausura.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close