Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fost jucător al lui Mircea Lucescu, arestat la domiciliu pentru agresiune sexuală

Un fost jucător al lui Mircea Lucescu, arestat la domiciliu pentru agresiune sexuală

Un fost jucător al lui Mircea Lucescu, arestat la domiciliu pentru agresiune sexuală
08 Mar 2011   •   19:15

Brandao, atacantul brazilian al lui Olympique Marseille şi fost elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, a fost arestat marţi sub acuzaţia de agresiune sexuală asupra unei femei. Incidentul s-a petrecut la începutul acestei luni, iar un reprezentant al poliţiei franceze a menţionat că jucătorul este reţinut la domiciliu până la lămurirea situaţiei.

 
Femeia care ar fi fost agresată, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a povestit că întâmplarea a avut loc în noaptea de 1 spre 2 martie, într-o maşină, în timp ce fotbalistul o conducea acasă după o noapte petrecută într-un club din Aix-en-Provence.
 
Este foarte calm, senin şi foarte sigur pe el în legătură cu această poveste, pe care o neagă vehement”, a spus Patricia Clusan, avocatul lui Brandao. De asemenea, campioana Franţei a oferit un comunicat în care se cere acordarea prezumţiei de nevinovăţie fotbalistului de 30 de ani: „Olympique Marseille a fost informat în această dimineaţă că Brandao nu se poate prezenta la club. Nu vrem să discutăm despre chestiunile private din viaţa fotbaliştilor noştri şi le amintim tuturor că jucătorul are prezumţia de nevinovăţie”.
 
Brazilianul Brandao a fost transferat de la Şahtior în 2009, în primul său sezon în Franţa reuşind să înscrie opt goluri în 30 de apariţii. Deşi în actuala stagiune nu a impresionat, marcând o singură dată, Didier Deschamps continuă să-l considere unul dintre jucătorii importanţi ai echipei.

×
Subiecte în articol: Olympique Marseille Franta
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close