Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fost mare fotbalist rupe tăcerea: „Fotbalul m-a nenorocit! I-am zis doctorului să-mi taie picioarele”

Un fost mare fotbalist rupe tăcerea: „Fotbalul m-a nenorocit! I-am zis doctorului să-mi taie picioarele”

Un fost mare fotbalist rupe tăcerea: „Fotbalul m-a nenorocit! I-am zis doctorului să-mi taie picioarele”
Sursa foto: Foto: wikipedia.org (1988)
11 Iul 2017   •   17:45

Gabriel Batistuta are și acum dificultăți de deplasare, din cauza durerilor de glezne cu care a rămas după încheierea carierei. ”Am cerut să mi se amputeze picioarele”, a spus acesta într-un interviu acordat site-ului FIFA, potrivit gsp.ro.

"Cu mulți ani în urmă, pe când jucam în Italia, am spus la un moment dat că nu-mi place fotbalul. Dar eu mă refeream la antrenamente și la tactică, mi se păreau plictisitoare. Să joc mi-a plăcut întotdeauna. Atât de mult, că mi-am distrus picioarele. Am iubit fotbalul, însă fotbalul m-a nenorocit. Durerile de glezne deveniseră insuportabile. Nu mai aveam tendoane, nu mai aveam cartilagii, oasele se frecau unul de altul. Ajunsesem să nu mai pot merge, urinam în pat, deși toaleta era la 3 metri”, a povestit Gabriel Batistuta.

Gabriel Omar Batistuta, poreclit „Batigol” sau El Ángel Gabriel, este un fost fotbalist internațional argentinian. Acesta a jucat o mare parte din cariera sa la echipa italiană Fiorentina fiind al optulea marcator din toate timpurile din Serie A cu 184 de goluri în 318 meciuri între 1991 și 2003. La nivel internațional, este cel mai bun marcator din istoria echipei naționale de fotbal a Argentinei cu 56 de goluri în 78 de meciuri, reprezentându-și țara la trei Campionate Mondiale. În 2004, a fost trecut în lista FIFA 100 și în lista „125 Greatest Living Footballers”, potrivit wikipedia.org.

 

×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close