Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un internaţional armean U19 s-a aruncat de pe pod şi a murit, ca să scape de armată!

Un internaţional armean U19 s-a aruncat de pe pod şi a murit, ca să scape de armată!

Un internaţional armean U19 s-a aruncat de pe pod şi a murit, ca să scape de armată!
Sursa foto: fotbal armenia
10 Iun 2009   •   17:24

Sfârşit tragic pentru un tânăr fotbalist din ţara Karamienilor, Armenia. Sarkis Aroyan, jucător la Pyunik Erevan şi în echipa naţională sub 19 ani a ţării caucaziene, nu a mai suportat gândul că era obligat să renunţe la pregătirea sportivă pentru a merge în armată, şi a protestat atuncându-se de la 30 de metri înălţime, de pe un pod din capitala ţării, Erevan. Tragicul eveniment s-a produs luni noapte.
Potrivit poliţiei locale, Aroyan s-a aruncat de pe podul de deasupra râului Hrazdan, situat chiar într-o zonă centrală a oraşului Erevan. Dacă soluţia găsită de tânărul de doar 18 ani este tristă, motivele sale sunt chiar tulburătoare. Încrezător în şansele sale de a-şi face o carieră în fotbal, după debutul ca profesionist în 2007, la echipa B a clubului armean, Aroyan a fost extrem de dezamăgit când a aflat că trebuie să înceteze pregătirea sportivă şi să îşi efectueze serviciul militar, anunţă Mediafax.
Prietenii jucătorului născut pe 24 august 1990 au fost cei care le-au povestit oamenilor legii care ar fi putut fi motivele care să-l împingă pe acesta spre o asemenea soluţie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: armenia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close