Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un internaţional ghanez s-a prezentat la naţională de frica suporterilor

Un internaţional ghanez s-a prezentat la naţională de frica suporterilor

Un internaţional ghanez s-a prezentat la naţională de frica suporterilor
20 Noi 2008   •   15:09

Mijlocaşul echipei Heart of Midlothian (prima divizie scoţiană), Laryea Kingston, a declarat cã, deşi era accidentat, s-a prezentat la reprezentativa Ghanei, în această săptămână, deoarece îi era teamă ca familia sa să nu fie atacată de suporteri, informeazã cotidianul Daily Record.
?Unii oameni din Ghana cred că este posibil să minţim atunci când noi, jucătorii care evoluăm în străinătate, spunem că suntem accidentanţi. Am vrut să le demonstrez că sunt accidentat. În plus, unii suporteri ai naţionalei sunt fanatici şi m-ar putea ataca pe mine sau mi-ar putea ataca familia dintr-un astfel de motiv. De aceea sunt la echipa naţională, ca să le arăt tuturor că am probleme de sănătate?, a spus Kingston, care este accidentat la coapsă şi este indisponibil din data de 19 octombrie.
Antrenorul său de la echipa de club, Csaba Laszlo, nu a fost încântat de deplasare lui Kingston şi a calificat drept ?lipsă de profesionalism? plecarea lui Kingston pentru amicalul terminat la egalitate de Ghana, scor 0-0, în compania Tunisiei. Oficialii grupării scoţiene nu au fost de acord cu plecarea ghanezului la naţionala ţării sale, motivând că recuperareasa ar putea fi întârziată din cauza deplasării cu avionul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close