Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Unde a fost găsit fostul fotbalist Clarke Carlisle, după ce a fost dat dispărut de familie

Unde a fost găsit fostul fotbalist Clarke Carlisle, după ce a fost dat dispărut de familie

Unde a fost găsit fostul fotbalist Clarke Carlisle, după ce a fost dat dispărut de familie
Sursa foto: Foto: wikipedia.org/flickr.com
16 Sep 2017   •   12:19

Fostul fotbalist Clarke Carlisle, dat dispărut vineri de familie, a fost găsit de poliţie în oraşul Liverpool, scrie BBC. 

Soţia acestuia, Carrie, alertase poliţia din Lancashire după ce Clarke nu a mai putut fi contactat telefonic, el fiind văzut ultima oară în oraşul Manchester. 

''Avem o veste bună. Fostul fotbalist Clarke Carlisle, 37 de ani, care fusese dat dispărut, a fost găsit teafăr şi în siguranţă vineri noaptea în oraşul Liverpool. Mulţumim tuturor persoanelor care au răspuns apelului nostru de a ne ajuta să-l găsim'', a comunicat poliţia din Lancashire. 

Carlisle, care suferea de probleme mentale, a petrecut 6 luni într-un centru psihiatric în 2014, după ce a fost lovit de un camion. 

Clark Carlisle a jucat de-a lungul timpului la echipe precum Burnley, QPR, Leeds United, adunând în total 500 de apariţii pentru 9 cluburi în cei 16 ani de carieră sportivă. El a fost de asemenea preşedinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti. 

În 2015, fostul fotbalist a lansat un fond de caritate destinat persoanelor cu probleme mentale, incluzând aici şi pe cei dependenţi de alcool sau droguri.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close