Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Veşti bune pentru Rapid. Lui Săpunaru i-a fost redusă suspendarea de la şase luni la patru meciuri

Veşti bune pentru Rapid. Lui Săpunaru i-a fost redusă suspendarea de la şase luni la patru meciuri

Veşti bune pentru Rapid. Lui Săpunaru i-a fost redusă suspendarea de la şase luni la patru meciuri
24 Mar 2010   •   17:40

Consiliul de Justiţie din cadrul Federaţiei Portugheze de Fotbal a admis apelul formulat de FC Porto şi a modificat sancţiunea de şase luni împotriva românului Cristian Săpunaru, suspendându-l doar 4 meciuri, ca urmare a incidentelor de la meciul Benfica - Porto din decembrie 2009. Astfel Cristi Săpunaru are drept de joc etapa viitoare, cu Universitatea Craiova .

Iniţial, presa din Portugalia anunţase că apelul a fost respins şi că Săpunaru va rămâne suspendat pentru şase luni, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, declara că Săpunaru va reveni la Porto, de la care fusese iniţial împrumutat până în vară.

Cristian Săpunaru a fost suspendat şase luni de Comisia de Disciplină a Ligii Portugheze de Fotbal, după incidente ce au avut loc la vestiare la finalul meciului Benfica - FC Porto, din 20 decembrie 2009. Având în vedere că Săpunaru era suspendat provizoriu din data de 22 decembrie, el şi-a ispăşit deja pedeapsa.

Vezi incidentele care au dus la suspendarea lui Săpunaru



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Sapunaru FC Porto
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close