Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vești teribile pentru fotbalistul de 20 de ani care s-a prăbușit pe teren. ”Are leziuni cerebrale permanente”

Vești teribile pentru fotbalistul de 20 de ani care s-a prăbușit pe teren. ”Are leziuni cerebrale permanente”

Vești teribile pentru fotbalistul de 20 de ani care s-a prăbușit pe teren. ”Are leziuni cerebrale permanente”
Sursa foto: Foto: Ajax.nl
13 Iul 2017   •   15:23

Mijlocaşul olandez Abdelhak Nouri (Ajax Amsterdam), victima unei crize cardiace în timpul unui meci amical disputat sâmbăta trecută în Austria, prezintă leziuni cerebrale ''grave şi permanente'', au anunţat joi oficiali ai clubului. 

''Ajax este profund întristată de vestea conform căreia Nouri are leziuni cerebrale grave şi permanente. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă în aceste momente dificile către jucător şi familia sa'', se arată într-o postare pe contul de Twitter al clubului. 

Nouri, jucător de origine marocană, în vârstă de 20 ani, şi-a făcut debutul la Ajax Amsterdam în septembrie 2016, în Cupa Olandei. 

El s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului amical pe care "lăncierii" l-au disputat în compania echipei germane Werder Bremen, sâmbătă în Austria. Fotbalistul olandez a fost transportat cu elicopterul la un spital din Innsburck, unde a fost internat la terapie intensivă. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close