Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victorie colosală pentru Șumudică în Turcia. Lung Jr i-a apărat un penalty lui Samuel Eto'o

Victorie colosală pentru Șumudică în Turcia. Lung Jr i-a apărat un penalty lui Samuel Eto'o

Victorie colosală pentru Șumudică în Turcia. Lung Jr i-a apărat un penalty lui Samuel Eto'o
15 Sep 2017   •   23:09

 Kayserispor, echipă antrenată de românul Marius Şumudică, a urcat pe podium în campionatul de fotbal al Turciei, după ce a învins-o pe Antalyaspor cu scorul de 2-0, vineri, pe teren propriu, în etapa a cincea, meci în care Silviu Lung jr a apărat un penalty. 

Stéphane Badji a deschis scorul în primul minut de joc, iar în minutul 65 oaspeţii au primit penalty, dar Lung jr a apărat şutul celebrului atacant camerunez Samuel Eto'o. Victoria gazdelor a fost parafată de reuşita lui Umut Bulut (77). 

Lung a fost integralist la Kayserispor, în timp ce Cristian Săpunaru a fost introdus în min. 21, în locul camerunezului Jean-Armel Kana-Biyik. 

Fernando Boldrin (ex-Concordia, Astra, FCSB) a fost doar rezervă, iar portughezul Tiago Lopes (ex-CFR Cluj) a fost integralist. 

În clasament, pe primul loc se află Galatasaray, cu 10 puncte, urmată de Beşiktaş, 10 puncte, ambele din 4 jocuri, podiumul fiind completat de Kayserispor, 10 puncte (5 j), etc. 

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica Samuel Eto'o
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close