Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victorie tridimensională: Manchester United zdrobeşte Arsenal cu 3-1 în deplasare

Victorie tridimensională: Manchester United zdrobeşte Arsenal cu 3-1 în deplasare

Victorie tridimensională: Manchester United zdrobeşte Arsenal cu 3-1 în deplasare
31 Ian 2010   •   22:33

Manchester United a surclasat Arsenal pe Emirates şi a rămas în coasta lui Chelsea, în fruntea clasamentului din Premier League, după un meci premieră în Anglia, care a fost filmat şi redat telespectatorilor în formatul 3D. Campionii lui Sir Alex Ferguson au jucat impresionant pe contraatac, iar geniul lui Wayne Rooney şi Nani a fost decisiv în victoria cu 3-1.

Arsene Wenger subliniase înainte importanţa acestui meci în contextul luptei pentru titlu, însă după fluierul final şansele ca Arsenal să o întreacă pe Manchester United în clasament erau risipite.

United se află acum la doar un punct în spatele lui Chelsea, dar cu un meci în plus jucat, dar maniera victoriei din deplasarea de la Londra sugerează că nimănui nu îi va fi uşor să detroneze echipa lui Ferguson.

Scorul a fost deschis în minutul 33 de un autogol al lui Almunia, iar Wayne Rooney a făcut patru minute mai târziu 2-0. În repriza a doua ambele echipe au punctat câte o dată, Park pentru Manchester în minutul 52, iar Vermaelen pentru gazde, cu zece minute înainte de final.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Premier League
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close