Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vieira se întoarce în Anglia pentru a juca la "Mondial". Acordul cu Manchester City, aproape perfectat

Vieira se întoarce în Anglia pentru a juca la "Mondial". Acordul cu Manchester City, aproape perfectat

Vieira se întoarce în Anglia pentru a juca la "Mondial". Acordul cu Manchester City, aproape perfectat
Sursa foto: patrick vieira
07 Ian 2010   •   17:21

Patrick Vieira părăseşte formaţia italiană Internazionale, după trei ani şi jumătate petrecuţi la Milano, se întoarce în Anglia pentru a semna cu Manchester City. Francezul speră să obţină, astfel, revenirea în echipa naţională a Franţei, din care lipseşte de când şi-a pierdut locul de titular în echipa lui Inter. Din câte se cunoaşte în acest moment, se pare că salariul lui Vieira va fi undeva în zona a 7.500.000 de euro pe an.
Mijlocaşul din Hexagon, ajuns la 33 de ani, a mers joi la Manchester pentru a efectua vizita medicală, acesta fiind ultimul obstacol care mai trebuie depăşit înainte de semnarea contractului. Cum nu este de aşteptat să apară probleme medicale, Vieira ar trebui să semneze cu City pe o perioadă de 18 luni. Scopul declarat al fostului coleg al lui Chivu de la Inter este acela de a juca în mod constant fotbal pentru a putea fi convocat de Raymond Domenech la Cupa Mondială din vară.
"Îmi doresc să ajung la Cupa Mondială şi am nevoie să joc. S-a terminat, după un an la Torino şi trei ani şi jumătate la Milano. Am obiective şi nu pot să le ating rămânând la Inter, unde nu mă număr printre opţiunile antrenorului. Important pentru mine este să merg la Manchester City, să îi arăt tehnicianului Roberto Mancini că sunt acelaşi de când eram la Inter. Toate acestea mă vor ajuta să ajung la naţionala Franţei", a declarat Vieira, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close