Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Walter Zenga către Nicolae Dică: "Vaffanculo, eşti un om de nimic!"

Walter Zenga către Nicolae Dică: "Vaffanculo, eşti un om de nimic!"

Walter Zenga către Nicolae Dică: "Vaffanculo, eşti un om de nimic!"
Sursa foto: Nicolae Dica
06 Mar 2009   •   13:38

Prietenia dintre tehnicianul Walter Zenga şi Nicolae Dică este de momeniul trecutului. Tensiunile dintre cei doi au devenit tot mai puternice, pe măsură ce Dică îşi exprima mai vehement dorinţa de a pleca de la Catania. Picătura care a umplut paharul pentru italian a fost când Dică a mers cu impresatul Ana Maria Prodan, fără a-l înştiinţa, la şefii clubului, pentru a cere transfer. La primul antrenament, Zenga l-a admonestat şi l-a înjurat dur pe fostul stelist.
Dică nu mai poate să suporte faptul că nu joacă la Catania şi, în acest moment, îşi concentrează toate eforturile pentru a-şi găsi o nouă echipă. Pietro Lo Monaco, administratorul delegat al Cataniei nu a apreciat, însă, venirea lui Dică şi a impresarului la biroul său. Potrivit prosport,Lo Monaco ar fi spus, indignat:
?Nu înţelegeam ce se petrece. A venit jucătorul, însoţit de doamna Prodan, susţinând că vor să obţină transferul. Îmi pare rău, dar noi suntem societate, nu persoană fizică, astfel că putem negocia tot cu o societate. După ce ne înţelegem cu un club, se discută şi pretenţiile fotbalistului.?
Decizia lui Dică de a se adresa conducerii clubului peste capul lui l-a deranjat teribil pe Zenga, fostul mare portar al lui Inter muştruluindu-l serios la primul antrenament:
Iată dialogul dintre Dică şi Zenga, potrivit fanatik.
Zenga: "Nesimţitule, ai fost la club să ceri transferul?"
Dică: "Da, am mers cu Ana Maria (Prodan, n.r.)"
Zenga: "Vaffancullo, îţi baţi joc de mine, esti un om de nimic! Trebuia să îmi spui! În loc să te pregăteşti, te ţii de şmecherii cu impresarii. Ce ţeapă mi-am luat cu tine!"
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catania FC Steaua Serie A
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close