Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Xavi şi-a sărbătorit recordul de prezenţe în La Liga cu un gol care a adus victoria Barcelonei

Xavi şi-a sărbătorit recordul de prezenţe în La Liga cu un gol care a adus victoria Barcelonei

Xavi şi-a sărbătorit recordul de prezenţe în La Liga cu un gol care a adus victoria Barcelonei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   10:47

FC Barcelona a revenit pentru moment în fruntea clasamentului din Spania, după ce a câştigat cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Granada.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Xavi Hernandez, mijlocaşul catalanilor executând excelent o lovitură liberă în minutul 33.

Xavi şi-a sărbătorit astfel în cel mai potrivit mod recordul de apariţii în campionat pentru Barcelona, 392, cu una mai multe decât Migueli.

Şansele gazdelor de a obţine măcar un rezultat de egalitate au scăzut dramatic în repriza a doua, atunci când Jaime Romero şi Daniel Benitez au fost eliminaţi.

Într-o altă partidă disputată marţi, Sevilla a evitat în prelungiri un eşec ruşinos pe teren propriu în faţa lui Santander, ultima clasată şi singura echipă fără victorie în La Liga.

Moral a deschis scorul pentru andaluzi în minutul 37, însă oaspeţii au întors senzaţional rezultatul după pauză, în numai şapte minute, graţie reuşitelor lui Nahuelpan şi Bustara.

Sevilla a egalat însă prin acelaşi Moral în minutele de prelungire şi continuă să fie neînvinsă în actualul sezon, aflându-se pe locul 4 în ierarhia din Spania.


×
Subiecte în articol: FC Barcelona La Liga Spania sevilla
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close