Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zenga renunţă la Catania şi aşteaptă oferte pentru sezonul viitor. Revine la Steaua?

Zenga renunţă la Catania şi aşteaptă oferte pentru sezonul viitor. Revine la Steaua?

Zenga renunţă la Catania şi aşteaptă oferte pentru sezonul viitor. Revine la Steaua?
24 Mai 2009   •   22:03


Walter Zenga a dezvăluit că va părăsi banca tehnică a Cataniei la finalul sezonului. Fostul internaţional italian a preluat echipa în aprilie 2008 şi a salvat clubul din Serie A de la retrogradare în acel sezon.

Acum, Catania este în siguranţă în clasament, iar o victorie cu 3-1 cu Napoli a ridicat moralul în tabăra lui Zenga. Totuşi, fostul antrenor al Stelei intenţionează să se despartă de echipă după ultima etapă, de săptămâna viitoare, indiferent de rezultat.

Zenga a declarat că nu are nimic aranjat pentru sezonul viitor, dar a recunoscut că este deschis ofertelor. ?Mi-am terminat treaba la Catania. Ultimele 14 luni au fost foarte bune, dar vreau să plec acum, într-o manieră pozitivă, păstrând o relaţie bună cu clubul. Nu regret această decizie?, a declarat Zenga la Sky Italia.

Cum Steaua nu are antrenor pentru sezonul viitor şi cum vechii tehnicieni tind să revină la clubul din Ghencea, Walter Zenga ar putea ajunge iar în România. Totuşi, tehnicianul italian nu are încă nicio ofertă. ?Unde voi pleca? Oriunde. Sunt o persoană loială şi dacă spun că nu am discutat nimic cu niciun club, e adevărat. Nu am echipă pentru sezonul viitor, dar nu îmi fac griji?, a mai spus Zenga.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close