Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zi tristă pentru capitala Italiei: AS Roma ? Juventus 1-4 şi Catania ? Lazio 1-0 (VIDEO)

Zi tristă pentru capitala Italiei: AS Roma ? Juventus 1-4 şi Catania ? Lazio 1-0 (VIDEO)

Zi tristă pentru capitala Italiei: AS Roma ? Juventus 1-4 şi Catania ? Lazio 1-0 (VIDEO)
22 Mar 2009   •   01:07

Fără accidentaţii Francesco Totti, Simone Perrotta, Juan şi Rodrigo Taddei, precum şi fără suspendatul Daniele De Rossi, AS Roma nu a putut stopa forţa ofensivă din repriza a doua a celor de la Juventus şi oaspeţii au câştigat pe Olimpico cu 4-1, apropiindu-se la patru puncte de liderul Inter Milano, în clasamentul din Serie A.

Juventus a deschis scorul cu 11 minute înainte de pauză, prin Vincenzo Iaquinta, dar fundaşul Simone Loria a egalat la începutul reprizei secunde. Iaquinta a restabilit avantajul torinezilor în minutul 55, cu o lovitură de cap, Olof Mellberg a punctat şi el în minutul 68, pentru ca Pavel Nedved să stabilească scorul final în minutul 74, la patru minute după ce a intrat pe teren.



Tot sâmbătă, o altă formaţie din capitala Italiei, Lazio, a fost de asemenea învinsă, însă în deplasare, la Catania. Formaţia condusă de Walter Zenga s-a impus cu scorul de 1-0, golul partidei fiind marcat de atacantul Michele Paolucci, împrumutat de la Juventus Torino.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close