Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Boloni nu menajează: "După părerea mea, româneşte înseamnă zero. Deci nimic!" Cum comentezi?

Boloni nu menajează: "După părerea mea, româneşte înseamnă zero. Deci nimic!" Cum comentezi?

Boloni nu menajează: "După părerea mea, româneşte înseamnă zero. Deci nimic!" Cum comentezi?
Sursa foto: Ladislau Boloni
23 Feb 2010   •   15:31

Fostul antrenor al lui Standard Liege, Ladislau Boloni, a dezminţit într-un mod dur zvonurile potrivit cărora ar s-ar putea întoarce ca antrenor în România, la Rapid. Tehnicianul a declarat pentru sport.ro că nici nu ar lua în considerare o ofertă de la George Copos, întrucât cuvântul dat în limba română nu are nici o valoare.
Rapidul este antrenat în continuare de Nicolae Manea, care nu s-a declarat niciodată mulţumit de poziţia în care a fost pus. Cum nici jocul echipei nu străluceşte sub comanda lui Manea, patronul Copos caută un antrenor. Întâmplător, exact în această perioadă Ladislau Boloni a încheiat conturile cu belgienii de la Standard, iar Copos şi-a declarat imediat interesul. Nici o şansă ca fostul campion european cu Steaua să ajungă, totuşi, la Rapid. Motivul invocat de Boloni ţine de seriozitatea românilor, în care tehnicianul nu crede nici măcar pentru o clipă.
"După părerea mea, "româneşte" înseamnă zero. Deci nimic!", a fost declaraţia scurtă dar plină de înţelesuri a antrenorului.

Cum comentezi afirmaţiile făcute de Ladislau Boloni? Aşteptăm opiniile voastre

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni Rapid George Copos România
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close