Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Declaraţii de dragoste pentru Dinamo de la Marica, chiar dacă "Unirea este favorită la titlu"

Declaraţii de dragoste pentru Dinamo de la Marica, chiar dacă "Unirea este favorită la titlu"

Declaraţii de dragoste pentru Dinamo de la Marica, chiar dacă "Unirea este favorită la titlu"
Sursa foto: ciprian marica
27 Mai 2009   •   20:09

Ştefan cel Mare a rămas o a doua casă pentru atacantul Ciprian Marica. Dinamo este echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe atacantul de 23 de ani, iar în aceste zile îi dă posibilitatea să se antreneze sub comanda lui Mircea Rednic, deoarece Stuttgart a terminat sezonul şi nu mai organizează antrenamente în această perioadă.
"Am terminat campionatul şi trebuie să mă pregătesc în continuare. Ţin cu Dinamo şi îmi doresc ca ei să câştige campionatul. Şanse mai sunt, dar îmi pare rău că nu mai depind de ei, ci de rezultatele celorlalte echipe. Cred că Unirea mai are două meciuri grele şi orice e posibil. În momentul ăsta favorită e Urziceni, pentru că depinde doar de ei", a explicat Marica pentru Mediafax.
Dinamovist de mic, Marica nu este obişnuit ca echipa sa de suflet să depindă de rezultatele celorlalte partide în ultimele etape, situaţie cu care atacantul cu greu se poate obişnui:
"Le pare şi lor rău că au condus peste 20 de etape şi acum au ajuns să depindă de alţii. Sunt puţin dezamăgiţi, dar sper să reuşească. Eu sunt alături de ei, le ţin pumnii, sper ca la final să fie fericiţi. Ca orice dinamovist, îmi doresc să joace în Liga Campionilor, dar nu vreau să joc împotriva lor, în niciun caz. Cred că titlul nu s-a jucat încă: mai sunt două etape şi trebuie să fim optimişti", a precizat atacantul, potrivit sursei citate.
Atacantul lui VfB Stuttgart este optimist în ceea ce priveşte soarta echipei naţionale a României în mandatul lui Răzvan Lucescu, şi consideră că noul selecţioner îi va putea motiva foarte bine pe jucători la meciurile care urmează:
"Am vorbit cu Răzvan. Scopurile şi ţelurile sunt comune. Toţi ne dorim să facem performanţă la naţională şi să aducem suporterii alături de noi. La echipa naţională nu se poate vorbi de motivaţie, toţi suntem motivaţi. Vrem să ne luăm revanşa în Lituania, unde sperăm să câştigăm. Aştept o atmosferă bună la lot. Am auzit că Răzvan e un antrenor care comunică foarte bine şi e deschis cu jucătorii şi cred că naţionala avea nevoie de aceste lucruri. Cred că într-o oarecare măsură a lipsit asta până acum", a încheiat Marica, anunţă Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close