Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF: Vasile Avram va fi suspendat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

FRF: Vasile Avram va fi suspendat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

FRF: Vasile Avram va fi suspendat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   12:40

La 24 de ore de la percheziţiile procurorilor DNA la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, în urma cărora Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, FRF anunţă prin intermediul unui comunicat oficial, semnat de preşedintele Mircea Sandu, că cei doi au fost suspendaţi din funcţiile deţinute în cadrul federaţiei.

 
Până la clarificarea situaţiei, domnul Vasile Avram va fi suspendat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, implicit şi din calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF, din funcţia de membru al Comitetului Executiv fiind suspendat, pe cale de consecinţă a reţinerii, şi domnul Sorin Ţerbea”, se arată în comunicat federaţiei.
 
De asemenea, Mircea Sandu îşi cere scuze pentru situaţia creată în urma evenimentelor petrecute sâmbătă.
 
Federaţia Română de Fotbal, prin cuvântul preşedintelui ei, îşi exprimă regretul şi scuzele faţă de întreaga opinie publică din România pentru întâmplările de ieri, 24 septembrie a.c., menite să afecteze grav, încă o dată, nu numai imaginea arbitrajului românesc, ci şi cea a întregului fotbal din ţara noastră, atât pe plan naţional, cât şi pe cel internaţional. Ca întotdeauna, Federaţia Română de Fotbal se angajează ca, împreună cu DNA, să contribuie la elucidarea acestui caz, punând la dispoziţie toate documentele ce vor fi solicitate”, se menţionază în anunţul de pe site-ul FRF.
 
Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea, membru în Comitetul Executiv al FRF, au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Sunt acuzaţi de dare, respectiv luare mită, după ce ar fi aranjat ca anumiţi arbitrii să fie delegaţi la meciurile echipei de fotbal din Târgu-Mureş, pentru această ediţie de campionat. Alte două persoane, angajaţi ai lui Sorin Ţerbea, au fost şi ele reţinute. 
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close