Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Percheziţii la Sportul Studenţesc: Patronul Vasile Şiman, acuzat de evaziune fiscală

Percheziţii la Sportul Studenţesc: Patronul Vasile Şiman, acuzat de evaziune fiscală

Percheziţii la Sportul Studenţesc: Patronul Vasile Şiman, acuzat de evaziune fiscală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Apr 2013   •   17:00

Mai mulţi poliţişti specializaţi în investigarea fraudelor au făcut joi percheziţii la clubul Sportul Studenţesc, patronul echipei bucureştene, Vasile Şiman, fiind acuzat de de evaziune fiscală, fals în acte şi înşelăciune.

Potrivit Agerpres, poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada aprilie 2007 - februarie 2013, Şiman ar fi reţinut şi nu ar fi vărsat în termenul legal de 30 de zile de la scadenţă impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă către bugetul consolidat al statului român, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de lei.

Mai mult decât atât, jucătorii s-au plâns de existenţa unor posibile inadvertenţe la modalitatea de încheiere şi derulare a contractelor de prestări servicii, la plata remuneraţiei şi a primelor de joc în perioada anilor 2010 - 2012, precum şi de refuzul clubului de a plăti drepturile salariale aferente lunilor ianuarie - martie 2013.

„Nu există nicio învinuire, nu există nicio trimitere în judecată, se fac cercetări. Suspiciuni au apărut pentru că se încearcă să se facă un circ în jurul Sportului”, a declarat Şiman, potrivit sursei citate.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close