Antena 3 CNN Sport Fotbal intern SC Vaslui ? ?U? Craiova 1-1. Punct salvat in extremis de moldoveni (VIDEO)

SC Vaslui ? ?U? Craiova 1-1. Punct salvat in extremis de moldoveni (VIDEO)

SC Vaslui ? ?U? Craiova 1-1. Punct salvat in extremis de moldoveni (VIDEO)
28 Noi 2008   •   22:40

Universitatea Craiova a fost la un pas de a-şi consolida poziţia a treia în clasamentul Ligii I, înaintea pauzei de iarnă, însă acum va trebui să aştepte rezultatele tuturor partidelor din etapa a 17-a pentru a afla dacă este medaliata cu bronz a toamnei. Oltenii au remizat, scor 1-1, în deplasare la SC Vaslui, după ce gazdele au reuşit golul egalizator în prelungirile partidei.
Scorul a fost deschis de Mihai Dina, care a şutat puternic balonul în poarta lui Kuciak, de la şase metri, după o serie de greşeli făcute de defensiva gazdelor.

Golul egalizator a venit în minutele de prelungiri ale meciului, când Temwanjera a marcat cu un şut puternic de la 12 metri. N?Doye a centrat de pe partea deraptă, Burdujan a preluat cu spatele la poartă şi a protejat mingea pentru Temwangera, care a şutat fără speranţe pentru Bornescu. Oaspeţii au reclamat totuşi o poziţie de ofsaid la Burdujan, în momentul centrării lui N?Doye.

Viorel Moldovan a înregistrat a doua remiză consecutivă pe banca tehnică a Vasluiului, după cea din etapa trecută cu Rapid, şi formaţia moldoveană rămâne pe locul 9 în clasamentul Ligii I.
Au evoluat echipele:
SC Vaslui
Kuciak - Buhuş, Cânu, Markovic, Bălace (Buhăescu 69) - P. Jovanovic (N'Doye 46), Genchev, Ljubinkovic, Gheorghiu (Jovanovic 60) - Temwanjera, Burdujan. Antrenor: Viorel Moldovan
Universitatea Craiova
Bornescu - Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose - Bărboianu, Prepeliţă, Gângioveanu, F. Costea (Barbu 90) - Dina (Stoianof 69), Baird (Găman 78). Antrenor: Nicolo Napoli
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close