Antena 3 CNN Sport Off Sport A murit Alexandru Amarandei, fost internațional de tineret și jucător la Steaua

A murit Alexandru Amarandei, fost internațional de tineret și jucător la Steaua

A murit Alexandru Amarandei, fost internațional de tineret și jucător la Steaua
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro
19 Iun 2017   •   13:26

Fostul fotbalist Alexandru Amarandei a murit. A fost internațional de tineret și a jucat la Steaua. Amarandei s-a stins duminică după-amiază, din cauza unor probleme de sănătate la inimă, scrie Libertatea.

Amarandei era bolnav de câțiva ani, iar în ultima perioadă se retrăsese din sport, ieșise la pensie și încerca să-si urmeze cu strictețe tratamentul. Alexandru Amarandei a jucat o perioadă la echipa de tineret de la Steaua, apoi a fost profesor de sport. A început să predea în 1982, la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Vaslui, iar printre elevii pe care i-a pregătit se numără fotbalistul Ionuș Balaur.

”Am aflat cã Sandu Amarandei a murit de la niște foști colegi din Brăila. Nu mi-a venit să cred. Știam că e bolnav, dar nu credeam că Dumnezeu îl va lua la El atât de devreme. Cu toate problemele de sănătate, el continua să vină la antrenamentele noastre câte două ore pe zi. A fost un om de fotbal, profesorul cu cele mai bune rezultate la nivel de juniori. Țin minte că, acum doi ani, eram la Bacău, la un turneu al Juniorilor A și B. La întoarcere i s-a făcut rău, probleme cu inima, iar până acasă eu l-am ținut în brate.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close