Antena 3 CNN Sport Off Sport A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: În ce gaură mai ești tu virgină?”

A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: În ce gaură mai ești tu virgină?”

A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: În ce gaură mai ești tu virgină?”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Dec 2018   •   09:06

A șasea victimă de la centrul olimpic de judo de la Cluj povestește coșmarul trăit la lotul condus de antrenorii Florin Bercean, Gianina Andreica și Ana Maria Mititelu.

"Eu nu am fost bătută, dar am trăit momente groaznice din cauza comportamentului antrenorilor. Au grijă să-ți umble la cap și să-ți introducă în minte că vei deveni un nimeni dacă pleci de acolo, că nu mai poți face altceva. Când mama a venit să mă ia de la Cluj, Andreica i-a spus că voi ajunge o panaramă și o grasă, fiindcă eram o tipă rebelă. Mai ieșeam cu fetele la un suc după antrenament, ne îmbrăcam frumos, ne machiam, iar pentru ea asta însemna că ești o panaramă. Acum sunt foarte bine, nu s-au îndeplinit predicțiile lui Andreica", spune fosta sportivă, care a preferat să își păstreze anonimatul și care s-a pregătit la lot între 19 și 21 de ani, la grupa de tineret, potrivit GSP.

Descrie apoi un episod care încă o marchează: "Eram virgină în acea perioadă. Dar Andreica mă tot făcea de râs că sunt o vagaboandă, că umblu cu băieții. Considera, probabil, că e de neconceput o asemenea postură la 19 ani. Mama a rugat-o la un moment dat să înceteze cu aceste cuvinte, dar, după o vizită a ei, a început să țipe în sală cu chestii de genul «În ce gaură mai ești tu virgină? Să spui oricui, dar nu mie!». Se comporta ca și cum era geloasă. M-am simțit umilită, mai ales că doi băieți, cu care credeam că mă înțeleg bine, îmi râdeau în față doar ca să-i facă pe plac antrenoarei. A fost un moment îngrozitor. Am pus capul în pământ și n-am putut scoate niciun cuvânt".

Detalii, pe GSP

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close