Antena 3 CNN Sport Off Sport A vrut să îşi facă o intrare spectaculoasă, dar a rămas atârnat de un cablu. Primarul Londrei, cascador fără voie

A vrut să îşi facă o intrare spectaculoasă, dar a rămas atârnat de un cablu. Primarul Londrei, cascador fără voie

A vrut să îşi facă o intrare spectaculoasă, dar a rămas atârnat de un cablu. Primarul Londrei, cascador fără voie
Sursa foto: Foto captura YouTube
02 Aug 2012   •   10:14

Incidentele amuzante n-au lipsit nici din ziua a cincea a Jocurilor Olimpice de la Londra. De această dată, protagonistul a fost chiar gazda Olimpiadei, primarul Boris Johnson.

Boris Johnson este cunoscut nu doar ca om politic şi fost ziarist, ci şi ca un personaj excentric, mereu gata să-i uimească pe concetăţeni.

Acesta a încercat să facă o intrare spectaculoasă la un eveniment din programul Jocurilor, dar întâmplarea a fost, până la urmă, mai dramatică decât ar fi dorit.

Invitat la o recepţie de promovare a Jocurilor, într-un parc de distracţie din Londra, primarul a încercat o cascadorie apreciată mai ales de copii - coborârea pe sârmă, dintr-un turn. Numai că dispozitivul s-a blocat pe parcurs iar Johnson, care arbora două steguleţe britanice, a rămas suspendat în aer.



Până la urmă, primarul a revenit cu bine pe pământ şi a arătat că aventura nu-i răpise buna dispoziţie.

Britanicii au avut, însă, ieri, şi motive mai serioase de bucurie: primele medalii de aur de la actuala Olimpiadă, la canotaj feminin şi ciclism. Cele mai mari emoţii le-au avut câţiva militari staţionaţi în Afganistan, şi asta pentru că una din canotoarele medaliate cu aur este o camaradă din unitatea lor.

Heather Stanning are gradul de căpitan şi ar putea fi trimisă şi ea, anul viitor, în Afganistan. Colega sa de echipaj, Helen Glover, este învăţătoare. În cinstea victoriei lor, Podul Turnului din Londra a fost iluminat, ieri seară, în auriu.


×
Subiecte în articol: Boris Johnson
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close