Antena 3 CNN Sport Off Sport Alina Dobrin, susţinută de lumea handbalului: Să fie judecată doar pentru perfomanţele de pe teren

Alina Dobrin, susţinută de lumea handbalului: Să fie judecată doar pentru perfomanţele de pe teren

Alina Dobrin, susţinută de lumea handbalului: Să fie judecată doar pentru perfomanţele de pe teren
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   23:01

Handbalistele de la Oltchim sar în apărarea colegei lor, acuzată de soţ că ar avea o relaţie cu o altă sportivă din echipă. Spun că viaţa personală nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă pe teren, iar în Danemarca şi în Norvegia, astfel de relaţii între jucătoare au devenit o obişnuiţă. Au avut-o ca antrenoare pe Anja Anderson. Cândva, căsătorită cu o fostă colegă de la naţională. 

A fost subiect tabu în România până când a izbucnit scandalul de la divorţul Alinei Dobrin. Soţul fostei jucătoare a naţionalei s-a plâns la judecată că a fost înşelat de Alina cu o femeie.

A adus martori şi a venit cu probe. Înregistrări audio în care soţia sa ar recunoşte că se iubeşte cu o femeie. O colegă de la CSM Bucureşti.

Pentru familia Alinei, Robert ar fi declanşat scandalul doar pentru bani. Iar cei din lumea handbalului cer ca Alina să fie judecată doar pentru performanţele de pe teren.

Fetele de la Oltchim ştiu cel mai bine că, de cele mai multe ori, orientarea sexuală nu intervine în orientarea la semicerc. Au fost antrenate de una dintre cele mai celebre handbaliste lesbiene, Anja Andersen. Iar pentru naţionalele Danemarcei şi Norvegiei joacă handbaliste care sunt căsătorite între ele.


×
Subiecte în articol: scandal divort CSM Bucuresti
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close