Antena 3 CNN Sport Off Sport All Blacks vs. All Blacks. Englezii vor să îi lase pe neo-zeelandezi fără supranume

All Blacks vs. All Blacks. Englezii vor să îi lase pe neo-zeelandezi fără supranume

All Blacks vs. All Blacks. Englezii vor să îi lase pe neo-zeelandezi fără supranume
28 Oct 2008   •   20:09

Un mic club de rugby din sud-vestul Angliei se ia la trântă cu Noua Zeelandă ? în privinţa dreptului de folosire a numelui de ?All Blacks?. Echipa din Launceston, din nordul regiunii Cornwall, a depus chiar o cerere la Oficiul pentru Invenţii şi Mărci pentru a înregistra acest nume.
Însă mai faimoşii lor adversari încearcă să contracareze această măsură, informează The Sun. Neozeelandezii au scris în două rânduri oficialilor din Launceston şi i-au rugat să îşi retragă cererea, iar acum ameninţă cu acţionarea în judecată.
Jucătorii de la Launceston, care joacă în Liga a II-a Naţională, sunt cunoscuţi drept ?Cornish All Blacks? încă de la fondarea clubului, din 1948. ?S-a ajuns destul de departe. Am intrat într-un meci la o categorie superioară nouă. Suntem un club dintr-un oraş mic, care cu siguranţă nu are banii necesari pentru o luptă în instanţele de judecată?, a spus preşedintele clubului, Tony Randel.
Naţionala de rugby a Noii Zeelande, clasată pe primul loc în lume, spune că a fost forţată de contractele cu sponsorii ei să ia atitudine împotriva celor care exploatează numele de ?All Blacks?.
Un clip video dedicat adevăraţilor All Blacks

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close