Antena 3 CNN Sport Off Sport Athletic Bilbao a câştigat un "meci imposibil" împotriva a 200 de tineri aflaţi simultan pe teren (VIDEO)

Athletic Bilbao a câştigat un "meci imposibil" împotriva a 200 de tineri aflaţi simultan pe teren (VIDEO)

Athletic Bilbao a câştigat un "meci imposibil" împotriva a 200 de tineri aflaţi simultan pe teren (VIDEO)
19 Mai 2010   •   16:19

Când vezi că echipa ta favorită ia bătaie, uneori ai senzaţia că adversarul a avut mai mulţi jucători pe teren. În cazul de faţă, adversarul chiar a avut mai mulţi jucători pe teren, mult mai mulţi, dar nu i-a folosit la nimic.

Gruparea Athletic Bilbao din La Liga a luat parte la un meci caritabil împotriva a 200 de copii, care s-au aflat toţi pe teren în acelaşi timp.

Meciul a fost organizat pentru a marca despărţirea de extrema Joseba Exteberria, care a petrecut 15 ani la club. Denumit "meciul imposibil" acesta a pus faţă în faţă echipa profesionistă cu două echipe a câte 100 de copii başci, fiecare evoluând câte o repriză.

În ciuda faptului că au deschis scorul, tinerii nu au reuşit să fructifice avantajul numeric şi în repriza a doua au trimis pe teren toţi cei 200 de jucători. Chiar dacă au adoptat o aşezare, cu potenţial de a deveni clasică, 66-80-51, cu trei portari, aceştia nu au reuşit să obţină victoria, iar Athletic s-a impus cu 5-3.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Athletic Bilbao
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close