Antena 3 CNN Sport Off Sport Bilete "la negru" pentru finala Europa League, între 200 şi 400 de euro, chiar sub nasul poliţiştilor

Bilete "la negru" pentru finala Europa League, între 200 şi 400 de euro, chiar sub nasul poliţiştilor

Bilete "la negru" pentru finala Europa League, între 200 şi 400 de euro, chiar sub nasul poliţiştilor
Sursa foto: foto. okazii.ro
09 Mai 2012   •   21:24

Pentru microbiştii care n-au avut noroc sau timp să-şi ia un loc la Madrid-Bilbao de la casa de bilete, în ziua meciului nu a fost totul pierdut: cu "doar" câteva sute de euro, lângă stadion se mai găseau bilete, chiar şi cu o oră înainte de meci, la speculanţii care nu păreau deranjaţi de poliţişti
   
Cine nu are bilete pentru meci, să-şi cumpere. Dar unde să-i găseşti pe bişniţari chiar în ziua finalei Europa League? Pe străzile din jurul Arenei Naţionale, nu mai e picior de speculant, dacă stai să asculţi primul poliţist care îţi iese în cale. În realitate, însă, lucrurile stau altfel. Bişniţarii nu au dispărut. Doar s-au mutat. Acum sunt de găsit pe străduţele din vecinătatea stadionului. Îi recunoşti uşor. Stau în găşti, aşezaţi pe borduri şi pe garduri. La prima vedere, aşteaptă să intre la meci, la fel ca tot puhoiul de suporteri care îşi omoară timpul plimbându-se prin zonă.
   
Cum ajungi pe bulevardul Muncii, ofertele încep să curgă. La început, timid. Cu cât insişti, însă, băieţii cu bilete "la negru" apar de prin toate colţurile.
   
Pe bulevardul Basarabia, numărătoarea se face tot în sute. Cel mai ieftin bilet costă 200 de euro. Dacă vorbeşti spaniola şi eşti îmbrăcat în haine de suporter, preţul biletului se dublează instantaneu.
   
Tranzacţiile la suprapreţ se fac pe sub mână, chiar sub nasul poliţiştilor, care patrulează doi câte doi, în susul şi-n josul bulevardului, scrie Mediafax.
  

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close