x close

Care este starea de sănătate a lui Schumacher, la patru ani de la accident. "Corinna şi copiii speră la o minune"

de M.Z.    |    30 Dec 2017   •   23:46
Care este starea de sănătate a lui Schumacher, la patru ani de la accident. "Corinna şi copiii speră la o minune" 418 Foto: Facebook/Michael Schumacher

29 noiembrie 2013, o zi blestemată pentru cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile. S-au împlinit patru ani de când viaţa fostului mare campion, Michael Schumacher, a luat o întorsătură dramatică, în urma accidentului suferit la schi.

Schumacher se află în locuinţa sa din Lake Geneva (Elveţia), ajutat de o adevărată armată de medici. Din informaţiile neoficiale publicate în presa germană, Michael Schumacher poate respira singur şi îşi mişcă mâna, dar nu poate merge şi nici nu poate comunica, potrivit a1.ro.

Deşi s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului, în urma teribilului accident, familia acestuia nu şi-a pierdut speranţa. Presa germană notează că Schumacher reuşeşte să comunice la un nivel rudimentar cu rudele sale, iar familia fostului pilot de Formula 1 încă speră la un miracol. "Corinna (soția lui - n.r.) şi copiii speră la o minune medicală". 

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, iar multe luni a fost în comă. 
 

Citeşte mai multe despre:

Michael Schumacher
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati