Antena 3 CNN Sport Off Sport Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi la meciul TSKA Sofia - Steaua

Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi la meciul TSKA Sofia - Steaua

Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi la meciul TSKA Sofia - Steaua
de M.T.    |    23 Aug 2011   •   18:06

Ministerul Afacerilor Externe a remis presei o atenţionare legată de deplasarea suporterilor români la Sofia pentru meciul de joi seară dintre TSKA Sofia şi Steaua, contând pentru manşa a doua din play-off-ul Europa League.

 
În comunicat se precizează că „Ambasada României la Sofia nu are posibilitatea de a influenţa decizia autorităţilor bulgare în cazul încălcării reglementărilor locale şi măsurilor de securitate menite să prevină eventuale incidente”.
 
Autocarele şi autoturismele particulare cu care vor călători suporterii români vor fi parcate în zona stadionului «Vasil Levski», în parcarea situată în imediata apropiere a sectorului rezervat acestora. În cazul în care mai multe autocare şi autoturisme româneşti se vor deplasa în coloană, acestea vor fi însoţite de la punctele de trecere a frontierei până la Sofia de echipaje ale poliţiei rutiere bulgare.
 
Este interzisă intrarea pe stadion cu steaguri sau pancarte ai căror suporţi depăşesc 1,5 metri, lozinci cu texte jignitoare, băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme albe, recipiente din sticlă, precum şi să arunce obiecte în teren sau să escaladeze gardul care delimitează spaţiul de joc. De asemenea, forţele de ordine nu vor permite intrarea pe stadion a persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Recomandăm cetăţenilor români să respecte reglementările de control şi de securitate impuse de autorităţile bulgare pe teritoriul acestui stat pentru a evita apariţia unor eventuale situaţii neplăcute”, se arată în atenţionarea MAE.

×
Subiecte în articol: TSKA Sofia steaua europa league
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close