Antena 3 Sport Off Sport Cea mai mare greşeală de arbitraj a sezonului. Fritz validează un gol aberant (VIDEO)

Cea mai mare greşeală de arbitraj a sezonului. Fritz validează un gol aberant (VIDEO)

18 Ian 2010   •   19:50
Cea mai mare greşeală de arbitraj a sezonului. Fritz validează un gol aberant (VIDEO)
Sursa foto: duisburg frankfurt

Arbitrul Marco Fritz s-a umplut de penibil şi a făcut cea mai mare gafă de arbitraj a ultimilor ani în Germania. Întâmplarea s-a produs în meciul de liga secundă germană Duisburg - FSV Frankfurt, la scorul de 4-0, şi nu a influenţat în nici un fel rezultatul final. Aceasta este singurul motiv pentru care jucătorii din Frankfurt nu au protestat prea puternic atunci când au văzut că arbitrul a putut valida un şut care, din transfersală, sărise la un metru în afara liniei porţii!
Era minutul 82 la Duisburg - Frankfurt şi scorul de 4-0 nu lăsa nici o urmă de îndoială în privinţa sensului în care urma să meargă punctele. În acel moment, Christian Tiffert a reuşit un şut superb pe la distanţă, care însă a lovit doar bara transversală şi a căzut, apoi, la un metru în afara porţii. Ce ghinion! Sau nu? Ei bine, nu, deoarece arbitrul de rezervă a "dormit", iar centralul Fritz s-a făcut de râs şi a arătat centrul terenului. Parcă nici jucătorilor lui Duisburg le venea să creadă.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close