Antena 3 CNN Sport Off Sport Cea mai penibilă simulare din ultima vreme, cu dedicaţie specială de la blondul Gamst Pedersen(VIDEO)

Cea mai penibilă simulare din ultima vreme, cu dedicaţie specială de la blondul Gamst Pedersen(VIDEO)

Cea mai penibilă simulare din ultima vreme, cu dedicaţie specială de la blondul Gamst Pedersen(VIDEO)
Sursa foto: morten gamst pedersen
17 Mar 2009   •   11:42

Morten Gamst Pedersen, un fotbalist norvegian care, bineînţeles, este blond, a reuşit cea mai penibilă fază a anului în Premier League. Mijlocaşul scandinav a vrut să îşi ajute echipa şi să scoată un penalty dar a reuşit să se facă de râs cu cea mai proastă simulare din fotbal din ultimii ani. Pedersen a ?comis-o? în partida pe care echipa sa, Blackburn Rovers, o juca pe Emirates Stadium cu Arsenal Londra.
Scăpat singur în lateral în careul lui Arsenal, internaţionalul norvegian a luat o decizie de râsul lumii. Deşi ar fi putut să încerce o centrare sau să continue chiar el faza, Pedersen s-a uitat în spate şi, vâzându-l pe fundaşul Sagna, a avut ?sclipirea?. A căzut ca secerat în condiţiile în care adversarul său era la doi metri distanţă şi avea deja mâinile pe sus în semn de neimplicare. Pentru că nu i se părea că s-a făcut de râs suficient, jucătorul a sărit, apoi, ca ar de pe jos cu privirea la arbitru, şocat că nu s-a acordat penalty. Parcă scandinavii erau cei mai fairplay fotbalişti? :)



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close