Antena 3 CNN Sport Off Sport Cine este noul iubit al Simonei Halep? Primele imagini cu ea din vacanța romantică petrecută alături de acesta

Cine este noul iubit al Simonei Halep? Primele imagini cu ea din vacanța romantică petrecută alături de acesta

Cine este noul iubit al Simonei Halep? Primele imagini cu ea din vacanța romantică petrecută alături de acesta
07 Noi 2017   •   15:14

Update:  Noul iubit al Simonei Halep este Radu Marian Barbu, un fost jucător de tenis în vârstă de 34 de ani. Acesta este şi acum conectat la lumea tenisului, iar în acest an a fost directorul turneului Comesad BCR Open disputat la Piteşti (31 iulie – 6 august), potrivit Libertatea.

Știre inițială: Simona Halep are un nou iubit. Cei doi au fost surprinși împreună într-o vacanță romantică în Portofino, Italia. În urmă cu ceva timp, sportiva declara că vrea să se concentreze pe carieră, însă se pare că s-a răzgândit.

În imagini, Simona Halep şi bărbatul misterios sunt surprinşi pe stradă, iar între ei nu lipsesc gesturile tandre. Cei doi au mers la cumpărături, după care au luat masa împreună. Aşa cum se poate observa din fotografii, cei doi se poartă extrem de familiar unul cu celălalt şi sunt extrem de relaxaţi.

Alături de Simona, în vacanță, se mai află și câţiva prieteni, cum ar fi actriţa Irina Antonie, fostul portar al naţionalei României, Bogdan Stelea şi de managerul sportiv Cosmin Hodor.

Simona Halep a încheiat anul 2017 pe locul 1 WTA, cu 6.175 de puncte, așa că acum pare decisă să se relaxeze cât mai mult.

Printre foștii iubiți ai Simonei Halep se numără și Costa Sponte. Bunicul jucătoarei de tenis a fost cel care a divulgat relația nepoatei sale în presa vremii: „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, spune acesta în urmă cu ceva timp.

Cu câteva luni înainte de a se califica în finala turneului de la Beijing, China, Simona Halep a decis să se despartă de iubitul ei, Costa Sponte, cu care bunica ei o vedea căsătorită. A ales să nu mai fie implicată în nicio relaţie, conform informaţiilor apărute în presă, în vara trecută, şi să se dedice în totalitate tenisului.

O altă relație a vedetei, prima de altfel, ar fi avut-o la 18 ani cu un fost tenismen, Andrei Mlendlea. Se pare că relația lor a durat până în 2013, când cei doi s-au fi despărțit.

În urmă cu ceva timp, Simona Halep mărturisea că mereu și-a dorit copii la 30 de ani,doar că din cauza tenisului va trebui să renunțe o vreme la asta.

„La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sânt obosită, atunci mă voi retrage”, spunea Simona Halep.

Sursă foto: Hepta

×
Subiecte în articol: Simona Halep sportiva jucatoare de tenis
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close