Antena 3 CNN Sport Off Sport Concurentul lui Dică l-a făcut de Mascara pe portarul lui Palermo, cu un gol de la 50 de metri (VIDEO)

Concurentul lui Dică l-a făcut de Mascara pe portarul lui Palermo, cu un gol de la 50 de metri (VIDEO)

Concurentul lui Dică l-a făcut de Mascara pe portarul lui Palermo, cu un gol de la 50 de metri (VIDEO)
Sursa foto: Giuseppe Mascara
03 Mar 2009   •   14:59

Jucătorul Cataniei, Giuseppe Mascara, a marcat un gol fabulos în partida considerată de fanii echipei drept cea mai importantă a anului. Formaţia antrenată de Walter Zenga a câştigat cu un neverosimil 4-0 în deplasarea de la Palermo în Serie A, iar Mascara, rival pe postul de atacant retras cu Nicolae Dică, a marcat un gol ce a făcut înconjurul lumii, din vole de la jumătatea terenului!
Catania nu mai câştigase un meci în deplasare în campionatul italian de mai bine de un an, dar acest lucru nu a împiedicat-o să facă legea, în acest weekend, acasă la Palermo. Jucătorii lui Zenga au făcut instrucţie cu rivalii de moarte şi s-au impus cu 4-0. Golul de 3-0, marcat de Giuseppe Mascara a fost, însă, de departe cel mai frumos al partidei. Atacantul a profitat, în minutul 44, de ieşirea portarului advers şi a şutat din vole, fără preluare, în minge de la 50 de metri. Spre mirarea spectatorilor şi comentatorilor, mingea s-a oprit direct în plasă, iar Mascara se putea bucura că a marcat cel mai frumos gol al etapei în Italia.

Vedeţi reuşita formidabilă a italianului:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catania Walter Zenga
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close