Antena 3 CNN Sport Off Sport Consilierii primăriei din Kiev, printre care şi campionul mondial la box Vitali Klitschko, la un pas de bătaie (VIDEO)

Consilierii primăriei din Kiev, printre care şi campionul mondial la box Vitali Klitschko, la un pas de bătaie (VIDEO)

Consilierii primăriei din Kiev, printre care şi campionul mondial la box Vitali Klitschko, la un pas de bătaie (VIDEO)
14 Oct 2009   •   15:42

Ucraineanul Vitali Klitschko, campion mondial la box, s-a aflat în centrul unui scandal ce a avut loc la Primăria din Kiev. În timpul unei şedinţe a Adunării municipale din Kiev, Klitschko a fost la un pas să-şi linşeze adversarii săi politici, după ce o busculadă la tribuna Adunării a fost pe cale să degenereze.

Boxerul, de doi metri înălţime, s-a aflat în mijlocul busculadei la care au participat aproximativ 20 de consilieri de la Putere şi din Opoziţie. Sportivul şi susţinătorii săi din Opoziţie încercau să împiedice deschiderea şedinţei în care ar fi avut loc distribuirea, ilegală spun ei, a zeci de hectare de terenuri din capitala ucraineană.

Vitali, care a candidat de două ori la primăria Kievului, dar a fost învins de primarul în funcţie, a declarat: "Nu am lovit pe nimeni, doar am împins anumite persoane. Dacă mi-aş fi folosit forţa, câţiva aleşi ar fi ajuns în spital".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vitali Klitschko
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close