Antena 3 Sport Off Sport Contract "prevăzător"? Campanie Nike "Sunt glonţul de pe ţeavă" cu Oscar Pistorius

Contract "prevăzător"? Campanie Nike "Sunt glonţul de pe ţeavă" cu Oscar Pistorius

de N.B.    |    21 Feb 2013   •   13:02
Contract "prevăzător"? Campanie Nike "Sunt glonţul de pe ţeavă" cu Oscar Pistorius Foto: gva.be

Producătorul american de echipament sportiv Nike a anunţat, joi, că a suspendat contractul cu Oscar Pistorius, campionul paralimpic de la Londra şi Beijing în cursele de sprint, după ce acesta a fost acuzat că şi-a ucis iubita, relatează L'Equipe.

Campania publicitară rezultată din colaborarea companiei cu sportivul sud-african a fost retrasă din spaţiul public. Unul dintre posterele pe care apărea Pistorius titra "I am the bullet in the chamber" (sunt glonţul de pe ţeavă) şi a fost scos de pe pagina de internet a acestuia în ziua în care a fost arestat.Pistorius a intrat în istoria atletismului mondial la JO de la Londra, când a devenit primul alergător cu ambele picioare amputate care a concurat în competiţiile olimpice rezervate sportivilor fără dizabilităţi.

El a ajuns în semifinalele probei de 400 de metri. La câteva zile după JO de la Londra, Pistorius şi-a păstrat titlul la Jocurile Paralimpice în aceeaşi probă. La Beijing, el a fost triplul campion la 100, 200 şi 400 de metri. În palamaresul său, figurează şase tiluri de campion la Jocurile Paralimpice, o medalie de argint şi una de bronz.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close