Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristiano Ronaldo ”respinge” acuzațiile de viol

Cristiano Ronaldo ”respinge” acuzațiile de viol

Cristiano Ronaldo ”respinge” acuzațiile de viol
03 Oct 2018   •   19:54

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a respins acuzaţiile de viol pe care i le aduce o americancă de 34 de ani.

"Resping cu fermitate acuzaţiile care mi se aduc. Eu consider violul ca un act abject şi contrar tuturor valorilor mele. Nu intenţionez să alimentez acest spectacol mediatic creat de oameni care vor să-mi facă rău", a declarat Ronaldo, pe contul său de Twitter.

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo, care a dezminţit categoric orice agresiune asupra tinerei, într-o cameră de hotel, în iunie 2009.

«Fake news», a afirmat, duminică, atacantul echipei Juventus, într-un mesaj postat pe Instagram. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

«Plângerea doamnei Mayorga, dovezile fizice ale agresiunii sexuale nu sunt ''fake news''», a spus avocatul Leslie Stovall.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close