Antena 3 CNN Sport Off Sport CTP, avertisment dur după retragerea lui Halep

CTP, avertisment dur după retragerea lui Halep

CTP, avertisment dur după retragerea lui Halep
17 Feb 2018   •   09:18

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, vineri seara, după ce a învins-o în sferturi pe Catherine Bellis (SUA), cu 6-0, 6-4, a anunţat site-ul WTA.

Halep, care a anunţat că nu va participa nici la turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, pentru care primise un wildcard, a precizat că s-a retras din competiţie din cauza accidentării de la picior.

"Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi că le-am câştigat. Am simţit durerea în fiecare zi şi nu a fost uşor să mă descurc. Nu am avut destul timp să mă recuperez înaintea acestui turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc'', a declarat Halep într-o conferinţă de presă la Doha.

"Cu siguranţă până la Indian Wells nu voi mai juca. Voi decide chiar înainte de turneu dacă voi putea să joc'', a subliniat Halep.

"Pentru moment nu pot spune mai multe. Voi vedea de la o zi la alta şi sper să mă pot recupera până la Indian Wells", a mai spus românca.

În urma retragerii Simonei, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, numărul patru mondial, s-a calificat fără joc în finala de duminică.

Junalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un avertisment dur după retragerea Simonei Halep.

*Tendinita trece greu. Nu ai ce să îi faci. Nu există un tratament medical. Există pauză şi pungi cu gheaţă. Există cazuri de tendinită care te pot ţine luni de zile. Nu cred că se va întâmpla asta cu Simona. E îngrijorător că nu va juca la Dubai. Problema cu glezna o urmăreşte de mai mult timp pe Simona.

Este punctul slab al Simonei. Se pare că din pricina unei poziţii foarte joase pe care o adoptă uneori la rever, atunci când ajunge in extremis, din pricina acestei poziţii. Are de suferit cu glezna şi genunchiul", a spus CTP.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close